Tak jour

AKUT HJÄLP MED TAKET?

Ibland behöver man akut hjälp med taket. Ring oss så hjälper vi er inom 24 timmar. Kostnad för jour, tillfällig lagning 2 950 kr efter rotavdraget.

I priset ingår takinspektion av hela taket samt offet.

Takbyte

MÅSTE JAG BYTA TAKET?

Låt oss gör en kostnadsfri inspektion på ert tak. Det kanske inte behöver bytas. Men om det behövs kommer vi att visa dokumentation och förklara varför. 


Mossa på tak

SMUTSIGT TAK ELLER FASAD?

Har taket mossa och lav? Med åren kan det göra stor skada på taket. Låt oss ta hand om det, genom rengöring och en takbehandling . Vi utför även fasadtvätt/behandling i samband med takbyte. Det går alldeles utmärkt att göra det på vintern, mer än +1 grad.

Snöskottning

SNÖSKOTTNING TAK / MARK

Vi utför även snöskottning av tak samt halkbekämping på mark. Vi monterar snörasskydd för att skydda person och egendom från snö som rasar ner från

taket. Det är fastighetsägarens /styrelsens ansvar om någon eller något blir skadat av fallande snö från taket.Tak reparation

SKADADE TAK PANNOR?

Först gör vi en kostnadsfri grundlig inspektion av hela taket. Därefter får ni en offert med dokumentation på skadorna samt reparationskostnader. Därefter kan ni i lung och ro när det passar er, Tacka JA/NEJ till offerten. 

Tak service

SERVICE AVTALET

Serviceavtal när det gäller takunderhåll.
Vi vänder oss till bostadsrättsföreningar i Södermanland och Stockholm men även privat fastighetsägare som behöver årlig tillsyn på sitt tak. I vårt serviceavtal ingår det att avlägsna mossa och annan påväxt som växter på taket och ökar risken för läckage. Vill du veta mer?

MR Takservice AB